erikmarleen.reismee.nl

Disney Springs

Vandaag lijkt het verstandig op het startnummer voor de Disneyrun op te halen, dus gaan we in de ochtend naar ESPN world, een kwartiertje rijden van ons hotel. Daar aangekomen is het wel erg rustig, bij navraag blijkt dat de startnummers alleen op 14 april opgehaald kunnen worden. Onverrichte zaken terug dan maar en morgen weer terug.

Vanuit ESPN Wide World of Sport Complex is het 10 minuten rijden naar Disney Downtown (tegenwoordig Disney Springs). Dit is het winkel- en uitgaansgebied van Disney.

Wat opvalt ten opzichte van eerdere bezoeken, is dat het echt meer een winkelstraat is geworden. Er zijn veel winkel die een wat meer uniek karakter hebben en het is leuk om hier rond te kijken, maar niets te kopen... echt Nederlands.... misschien later nog...

Als je hier rondloopt en alle winkel bekijkt gaat de tijd erg snel en we verlaten de parkeergarage rond 18:00 om terug te gaan naar ons hotel. Hier gaan we nog even bij het zwembad liggen (na zessen is het hier ook nog boven de 25° C) en ik loop nog een paar rondjes om het meer om de spieren een beetje los te houden.

We eten in de buurt, bij Olive Garden...

Geslapen bij: Hilton Grand Vacation Soleil ****

Gegeten bij: Olive Garden Italian Kitchen ***

Gereden: 45 km

Gelopen: 8,35 km

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!